MANGOLDI KITSEJUUSTU SALAT VUTIMUNADEGA

Print

MANGOLDI KITSEJUUSTU SALAT VUTIMUNADEGA

Pane külma vee all pestud salatilehed kausi põhja, peale hakitud melonikuubitud, edasi lao kõik muud asjad kihiti (eelnevalt poolita ) , viiluta kitsejuust ja pruunista see kuumal pannil kahelt poolt maitsestades seda tsillihelvestega. Aseta kitsejuustu viilud salati peale. Salatikastmeks sega väikeses kausis 4 spl päevalille õli, 1 spl mett ja sorts kuuma keedetud vett koos salatimaitseaineseguga. Kalla segatud kaste salatile peale ja kaunista nelja rosmariini oksaga. Head isu!

  • Author: admin
Scale

Ingredients

Mangolti salat 200 gr.

  • 1,4 kollast melonit kuubikuteks hakituna 
  • 12 vutimuna kõvaks keedetuna ja pooleks lõigatuna
  • 1 tops kirsstomatit 100 gr.
  • 1/2 sidrunit
  • 100 gr. kitsejuustu
  • 4 värsket rosmariini oksa
  • 1 spl mett
  • 4 spl päevalille õli
  • VÜRTSIDE SALATIMAITSEAINESEGU
  • VÜRTSIDE TSILLIHELBED
  • VÜRTSIDE PRAETUD RÖSTSIBUL