MANGOLDI KITSEJUUSTU SALAT VUTIMUNADEGA

Print

MANGOLDI KITSEJUUSTU SALAT VUTIMUNADEGA

Pane külma vee all pestud salatilehed kausi põhja, peale hakitud melonikuubitud, edasi lao kõik muud asjad kihiti (eelnevalt poolita ) , viiluta kitsejuust ja pruunista see kuumal pannil kahelt poolt maitsestades seda tsillihelvestega. Aseta kitsejuustu viilud salati peale. Salatikastmeks sega väikeses kausis 4 spl päevalille õli, 1 spl mett ja sorts kuuma keedetud vett koos salatimaitseaineseguga. Kalla segatud kaste salatile peale ja kaunista nelja rosmariini oksaga. Head isu!

 • Author: admin
Scale

Ingredients

Mangolti salat 200 gr.

 • 1,4 kollast melonit kuubikuteks hakituna 
 • 12 vutimuna kõvaks keedetuna ja pooleks lõigatuna
 • 1 tops kirsstomatit 100 gr.
 • 1/2 sidrunit
 • 100 gr. kitsejuustu
 • 4 värsket rosmariini oksa
 • 1 spl mett
 • 4 spl päevalille õli
 • VÜRTSIDE SALATIMAITSEAINESEGU
 • VÜRTSIDE TSILLIHELBED
 • VÜRTSIDE PRAETUD RÖSTSIBUL